Nadzor nad izpisovanjem dokumentov

uniFLOW

Canonova rešitev za spremljanje izpisov omogoča natančen pregled nad iznosom izpisov. Uniflow spremlja, kdo izpisuje kaj, kje in kako. Naprava samodejno preusmerja datoteke v tiskanju na naprave, ki so stroškovno najbolj učinkovite.

Naši tehniki v sodelovanji z vami pripravijo strategijo za nadzor načina izpisovanja dokumentov. Z Birosistemi postane tiskanje pametno in stroškovno optimalno.

Enotno upravljanje s tiskalnimi napravami

Povečajte učinkovitost dela in prevzemite nadzor nad stroški tiskanja. Delovanje vaših naprav za mrežno tiskanje hitro in na preprost način izboljšamo s Canonovo rešitvijo za enotno upravljanje z pisarniškimi napravami.

Ponujamo bogat izbor programskih orodij za nadgradnjo omrežij različnih velikosti. Uporaba Birosistemovih rešitev je jamstvo za resnično učinkovito tiskanje. To velja tako za manjša podjetja kakor za večje poslovne sisteme z razpršenimi podružnicami. Sistemski administratorji bodo navdušeni nad izkoristkom in centralnim nadzorom nad tiskalniki in sorodnimi napravami.

Novo poglavje tiskanja v vašem podjetju

Tiskanje s Canonom prinaša v poslovno okolje učinkovitost in konkurenčne prednosti. Proaktivno nadzorovanje naprav v realnem času natančno prikazuje uporabnikom, kje in kdaj se bodo njihova dela tiskala.

Zaznavanje in prepoznavanje morebitnih težav močno krajša čas nedelovanja naprav. Za uporabniško prijaznost skrbi prijazen in prilagodljiv vmesnik. Vse delovne funkcije so dosegljive takoj in brez truda. Prednosti vpeljave Canonove rešitve za tiskanje se začnejo kazati že z dnevom priklopa.

 

Birosistemi d.o.o.
Obrtniška ulica 11,
1370 Logatec
Tel.: 01/75 57 800
Gsm: 041 666 010
canon@birosistemi.si

Kako do nas? Kako do nas?