Enostavna programska rešitev za upravljanje z dokumenti

Therefore™ personal edition (osebno različico) vam omogočimo v paketu s čitalnikom dokumentov Canon DR-M140

Therefore™ predstavlja idealno in predvsem vsakemu uporabniku posebno zanj prilagojeno in sproti prilagodljivo rešitev za težave z dokumenti, časom, prostorom in organizacijo delovnega procesa v pisarni. Po statističnih podatkih zaposleni namreč kar 45% svojega delovnega časa porabijo za iskanje dokumentov in informacij, ki jih potrebujejo pri svojem delu. Našteta dejstva so skrb vzbujajoča, hkrati pa tudi onemogočajo in zmanjšujejo produktivnost in posledično tudi dodano vrednost.

Therefore™ rešitev iz Canona izboljša učinkovitost zaposlenih z enostavno namestitvijo sistema za upravljanje z dokumenti, ki vsakemu uporabniku (seveda glede na dodeljene pravice) zagotavlja takojšen varen dostop do vseh informacij, ki jih potrebuje.

Therefore™ tako omogoča:

  • arhiviranje obsežnih količin dokumentov
  • zmanjševanje časa porabljenega za iskanje dokumentov in informacij
  • shranjevanje in arhiviranje dokumentov, informacij v skladu z obstoječo zakonodajo
  • samodejno dodajanje elektronskega podpisa dokumentu v procesu
  • možnost integracije z različnimi sistemi kot so SAP, Microsoft Oce, Share Point, Lotus Notes, Exchange Server
  • sledenje zgodovine (spremembe, naknadni popravki, nadgradnje dokumenta...)
  • shranjevanje vseh oblik in virov dokumentov ter informacij.

Z rešitvijo Therefore™ lahko iščete, ponovno vzpostavite, urejate, gledate, zbirate in razporejate dokumente; z njim nemudoma razpolagate, organizirate in dostopate do vsake vsebine, kot tudi določate samodejni delovni tok, ki naj bi usmerjal tok občutljivih poslovnih postopkov. Therefore™ je enostaven za uporabo, kar pomeni, da osebje potrebuje mininimalno usposabljanje za bistveno bolj učinkovit nacin dela.

Zakaj izbrati Therefore™

Zaposleni potrebujejo dostop do informacij v različne namene: Za uvoz in integracijo, za skupno rabo in primerjavo, za shranjevanje in pridobivanje, ter za distribucijo in tiskanje. Potrebujejo jih v elektronski obliki in to takoj. Rešitve za upravljanje dokumentov Therefore™ uporabnikom omogočajo, da po celotnem oddelku ali organizaciji podatke obdelajo učinkovito, ekonomično in varno. To pomeni, da sta jim glede na dodeljene pravice omogočena dostop in uporaba podatkov, ki jih potrebujejo za izpolnjevanje poslovnih ciljev.

Učinkovitost

Nič več nepreglednih kupov dokumentov, nič več manjkajočih ali napačnih informacij, nič več pošiljanja napačnim prejemnikom. Samo hiter in učinkovit delovni potek za dokumente, ki vam z izboljšanimi storitvami za stranke zagotavlja prednost pred konkurenco.

Ekonomičnost

S povezovanjem zaposlenih s podatki, ki jih potrebujejo, lahko rešitve za upravljanje dokumentov Therefore™ pospešijo poslovne postopke in hitro povrnejo investicijo. Mogoče jih je tudi prilagoditi glede na rast podjetja, s čimer prihranite denar, ki bi ga porabili za drage nadomestne sisteme. Več obdelave elektronskih dokumentov pomeni tudi manj tiskanja in nižje stroške. Večja učinkovitost pomeni tudi, da lahko vire iz administrativnih opravil prestavite v temeljne dejavnosti podjetja.

Varnost

Varna uporaba podatkov je v današnjem casu, kjer so prevare vedno bolj pogoste, bistvena. Rešitev za upravljanje dokumentov Therefore™, vam zagotavlja skladnost s pravnimi in panožnimi predpisi, obenem pa skrbi za varnost podatkov z omejevanjem dostopa samo na pooblaščene uporabnike. Podatki lahko tako svobodno potujejo po organizaciji, hkrati pa so popolnoma zaščiteni.

Therefore™ Navigator

omogoča iskanje, pridobivanje, združevanje in razvrščanje dokumentov, shranjenih v programski opremi, poleg tega pa upravlja opravila postopkov delovnega poteka.

Therefore™ Viewer

omogoča prikaz, obračanje, zaznamovanje in tiskanje dokumentov, shranjenih v programski opremi Therefore™. Vendar pa vam Viewer omogoča tudi ogled več kot 250 oblik zapisa dokumentov, tudi če program, v katerem so bili ustvarjeni, ni nameščen v računalniku. Če na primer prejmete risbo AutoCAD, jo lahko odprete, čeprav v računalniku nimate nameščenega tega programa.

Therefore™ Capture Client

omogoča, da dokumente skenirate in jih shranite v Therefore™. Capture Client se običajno uporablja s skenerjem dokumentov, lahko pa ga uporabljate za uvoz dokumentov s trdega diska ali za razvrščanje in indeksiranje dokumentov, ki ste jih že shranili v Therefore™. Podprta sta prepoznavanje črtnih kod in optično prepoznavanje znakov, uporabljate pa ga lahko tudi za indeksiranje dokumentov in razdeljevanje paketov.

Birosistemi d.o.o.
Obrtniška ulica 11,
1370 Logatec
Tel.: 01/75 57 800
Gsm: 041 666 010
canon@birosistemi.si

Kako do nas? Kako do nas?