Domov | Najem opreme

Najem opreme

Najem kopirnega stroja ali večopravilne naprave: Odpadejo stroški nakupa in vzdrževanja tehnologije, ki se po vrednosti in stopnji staranja lahko primerja z računalniško opremo. Najem je odličen način optimiziranja stroškov poslovanja.  Z naprednimi rešitvami vodilnega proizvajalca Canon znižamo stroške tiskanja in vpeljemo pregled nad rabo naprav.

 

Zakaj najem opreme?

Z razmahom poslovne rabe spleta se je močno povečala količina barvnega tiskanja. Podjetja uporabljajo množico tiskalnikov. Njihova nizka nabavna cena vabi k vedno novim investicijam, te pa povzročajo pogosto nepričakovan skok stroškov zaradi pogostejših nakupov potrošnega materiala.

Cena povprečnega črno-belega laserskega izpisa je 0,03 evra. Za barvni laserski izpis velja trenutno cena 0,14 evra. Posledica izračuna stroškov tiskanja v vašem podjetju bo najverjetneje varčevanje. Kot potrjeno najbolj učinkovito metodo pa v Birosistemih priporočamo rabo centralnih večnamenskih sistemov, ki prinašajo veliko boljše izkoristke tiskalne tehnike, potenciala zaposlenih, časa in posledično denarja.

Oprema za tiskanje je naša skrb

Naprave dostavimo do vašega podjetja.
Naprave priključimo in pripravimo za takojšnjo uporabo.
Namestimo in nastavimo gonilnike na računalnikih uporabnikov.
Uporabnike izobrazimo za učinkovito uporabo novih sistemov.

Način in pogoji poslovanja

Na lastne stroške zagotavljamo servisiranje, vse rezervne dele in potrošni material. Izvzeti so papir in ostali mediji.
Obračun storitve se izvajajo po dogovorjeni ceni izpisa.
Račune izdajamo na podlagi mesečnih popisov.

Pošlji povpraševanje