Domov | Aktualno | Ponosna zmagovalka BLI 2021 PRO Canon imagePRESS C165

Ponosna zmagovalka BLI 2021 PRO Canon imagePRESS C165

20.05.2021
Ponosna zmagovalka BLI 2021 PRO Canon imagePRESS C165

Priznana ameriška organizacija Keypoint Intelligence je v kategoriji profesionalnih pisarniških naprav, napravi Canon imagePRESS C165 podelila priznano nagrado “Buyers Lab 2021 PRO AWARD Winner”.

Naprava, ki krasi tudi naše poslovne prostore v Logatcu (kličemo jo “Elsa”), je priznanje dobila na podlagi svoje enostavnosti uporabe in izvrstne kakovosti tiska produkcijske kakovosti. Ocenjevalna skupina je bila še posebej navdušena nad prilagodljivostjo naprave, katera z odliko združuje pisarniško in produkcijsko delovno okolje, saj uporabnikom omogoča enostavnost uporabe klasičnih pisarniških naprav in možnost prilagajanja tiska zahtevnejšim medijem in barvnim zahtevam.

Testirani model C165 je bil opremljen z zmogljivim strežnikom Fiery Canon imagePRESS Server L30 V2, kateri poskrbi za popolno obdelavo in prilagoditev digitalnih medijev vsem naročnikovim zahtevam – preprosto in hitro. Za še bolj obremenjena okolja pa je v Canonovi ponudbi lahkih produkcijskih naprav še hitrejši brat, model Canon imagePRESS C170, katerega zraven enake kakovosti tiska odlikuje še hitrejša licenca za izpis – prav tako na voljo pri nas!c165_bli_2021_biro

Vir: Canon AU

Več o napravi: Canon imagePRESS C165


Nazaj